Bestel online uw interieur tegels, buiten en muur

  Kwaliteit van het product, warm en professioneel onthaal. De aankondiging echte trades met ervaring in het veld.

  Net als de grote bouwmarkten, eerste kwalitatieve klasse artikelen zijn spotprijzen.

  Marmer, zandsteen, tegels, mozaïeken, natuursteen, klassiek of trend ... Niet te vergeten de specifieke reinigingsmiddelen te noemen, afdichtingssystemen voor de douches balkons en terrassen.
  In totaal meer dan 2.000 product gevonden. Een showroom van 1000m² beschikbaar om uw keuze gerust te stellen.

  Een unieke look en een verfijnde en elegante maatwerk verzekerd.

  Gelegen op een paar honderd meter van de afrit 27 van de E429 (Brussel-Rijsel), Webcarro biedt een handige en unieke toegang.

  Altijd leuk, parkeren is een voorziening voor de afvoer van materialen te vergemakkelijken. De goede bereikbaarheid stelt u in staat om aankopen te doen zonder dat de voorraad in te voeren. Levering aan huis kan worden uitgevoerd.

  Webcarro is ook een sterk team van een aantal medewerkers, altijd klaar om te luisteren en adviseren klanten hen de beste oplossing te bieden.

  Uw bestelling wordt van A tot Z door dezelfde werknemer verwerkt. Een bijna permanente beschikbaarheid rechtstreeks via telefoon of e-mail.

  sterke argumenten dat een verwijzing Webcarro te maken.

  Wie zijn wij?

  Het is in 1975 dat Urban Degrève begonnen met tegels. Vier jaar later bouwde hij samen met zijn vrouw Maria Theresa, het huis waarin er ruimte voor de tentoonstelling van tegels en natuursteen. Om haar man op zijn best te helpen, mevrouw Degrève besluit om zijn baan te verlaten en zich bij de groeiende onderneming. "Ik ben blij met de klanten en de gids voor de beste in hun keuzes," zegt Marie-Thérèse Degrève. "Ik heb ook opladen en ontladen van de goederen en zorgt voor de administratieve gedeelte van het bedrijf."

  Gepassioneerd over hun werk, de man Degrève overgedragen hun ervaring en know-how om hun zoon, Michael en Sebastian. Beiden waren zeer ontvankelijk voor deze dynamiek en sloot het huis voor de installatie en de verkoop van tegels. Drie werknemers wordt dan lid van het team.

  Heeft u al uw referenties? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Nieuwe verzending