Wie zijn wij

vader op zoon

Het is in 1975 dat Urban Degrève begonnen met tegels. Vier jaar later bouwde hij samen met zijn vrouw Maria Theresa, het huis waarin er ruimte voor de tentoonstelling van tegels en natuursteen. Om haar man op zijn best te helpen, mevrouw Degrève besluit om zijn baan te verlaten en zich bij de groeiende onderneming. "Ik ben blij met de klanten en de gids voor de beste in hun keuzes," zegt Marie-Thérèse Degrève. "Ik heb ook opladen en ontladen van de goederen en zorgt voor de administratieve gedeelte van het bedrijf."

Gepassioneerd over hun werk, de man Degrève overgedragen hun ervaring en know-how om hun zoon, Michael en Sebastian. Beiden waren zeer ontvankelijk voor deze dynamiek en sloot het huis voor de installatie en de verkoop van tegels. Drie werknemers wordt dan lid van het team.

 

In de voorhoede van de mode

In 2000, Degrève familie opende een nieuwe showroom van 600 vierkante meter, bestaande uit grote schermen die een goed overzicht van de tegels kan geven. "We proberen om ons constant te houden in de voorhoede van de mode", zegt Marie-Thérèse Degrève. "We zullen bezoeken en elk jaar de planten in Italië en Spanje om nieuwe trends ontgraven en te voldoen aan de maximale eisen."

badkamers, keukens, woonkamers, zalen. . . Elke kamer in het huis, met inbegrip van terrassen, het vinden van een geschikte tegel bij Urban Degrève. "De trend is te donker grijze kleur, maar beige en lichte kleuren zijn nog steeds populair", zegt de manager, wiens glimlach won al gedurende vele klanten. "Grote platen zijn ook relevant."

In 2002, een uitbreiding van 550 vierkante meter terras geboren. Het is de bedoeling dat de gasten kunnen lopen op hun toekomstige buiten tegel om de weerstand en de "grip" ongeacht het weer te testen.

Vandaag de dag, de omzet is op het rendez-vous, dat stelt ons in staat om ons leven aan fabrikanten van merkartikelen tegels krijgen tegen aantrekkelijke prijzen die we doorgeven aan de klant.
Het resultaat is een brede selectie van tegels in voorraad en klaar om mee te nemen op promotionele prijzen.

Onlangs, Webcarro versterkt deze solide familie-ervaring door middel van een uniek platform van online handel, een combinatie van een breed scala van producten, exclusieve toegankelijkheid, real persoonlijk advies en de zekerheid van onberispelijke aanraking vroege aan het einde van het proces.